...
0343-445638 info@erikarendonk.nl
Wat is
< Alle onderwerpen

Zoekwoorden onderzoek is het zoeken naar trefwoorden die verband houden met uw website, en de analyse van welke trefwoorden het hoogste rendement op investering (ROI) opleveren.

Trefwoord onderzoek bestaat uit ten minste drie belangrijke stappen:

(1) Ontdekking – het vinden van zoveel mogelijk trefwoorden met betrekking tot uw website. Online tools bestaan om het ontdekkingsproces te versnellen door marketeers toe te laten te zoeken naar gerelateerde trefwoorden en hun relatieve populariteit.

(2) ROI-analyse – het vinden van de meest waardevolle trefwoorden voor uw website. De meest algemene trefwoorden zijn het meest gezocht, maar ook het meest concurrerend, en brengen soms middelmatige conversiepercentages. Over het algemeen leveren zinnen die het nauwkeurigst specifieke kwaliteiten van een site beschrijven de hoogste ROI op.

(3) Concurrentie-analyse – het analyseren van de sterkte van de concurrenten voor potentiële zoekwoorden. Concurrentiefactoren zijn onder meer hoe attent sites zijn op optimalisatiekwesties en het aantal relevante inkomende links dat ze hebben ontvangen.

 

Inhoud