...
0343-445638 info@erikarendonk.nl

Er is een hele wereld daarbuiten

De 3 cruciale stappen om met social media adverteren winstgevend van onbekenden leads te maken

social media adverteren uitbesteden

Aantrekken met facebook adverteren en adverteren op Instagram, gaat echt over het genereren van interesse in je product, programma of dienst. Dit doe je door je boodschap naar zoveel mogelijk van je ideale klanten te sturen, als je kunt, op een manier die hun interesse wekt.

Cruciaal hierbij is op educatie gebaseerde marketing. Marketing die waarde geeft (in de vorm van opleiding) voordat je potentiële klant jou ook maar één cent geeft.

Educatie gebaseerde marketing de enige vorm van marketing die tegenwoordig nog goed werkt en het is de enige vorm van marketing waar een bewuste, zichzelf respecterende, op het hart gecentreerde bedrijfseigenaar achter kan staan.

Maak van onbekenden leads met social media  adverteren

Marketing gaat dus over het leren om je ideale klanten als het ware naar je toe te trekken. Je moet daarom de psychologie kennen achter wat je specifieke publiek gaat motiveren om jou te zoeken, vinden, en zich in te schrijven voor je event.

Maar je kunt de psychologie van je cliënt niet kennen, als je niet precies weet wie je helpt en waarom je hen helpt. De sleutel tot effectieve marketing met social media adverteren is om je boodschap zo op te stellen dat mensen ‘zelf kiezen’. Je potentiële klanten zien je boodschap en kiezen vervolgens zichzelf als geïnteresseerde. Ze zien je bericht en denken: “Wauw, dit is echt iets voor mij. Hier zat ik precies op te wachten!”

De doelgroep bepalen, de juiste woorden kiezen die jouw ideale klant aanspreken, de advertentie instellen en het budget bepalen. Social media adverteren om geld te verliezen is ontzettend makkelijk, maar een advertentie zo laten draaien die jou ook echt wat oplevert vereist kennis en ervaring. Veel ervaring! Hoe fijn is het dan niet als jij je social media adverteren kan uitbesteden aan iemand die hier expert in is?

Klinkt super, maar hoe ga je me daar dan precies mee helpen?

Prima vraag. In 3 stappen gaan we samen groeien.

Strategie

Samen ontwikkelen we een winnende strategie voor facebook adverteren. Met als vertrekpunt natuurlijk je klanten. En jouw verhaal, missie en waar je naartoe wilt. Samen bepalen we de strategie die je naar het eindpunt gaat brengen en voorbij.

Implementatie

Ik bouw jouw socialmedia campagnes. Leuker dan dit wordt het niet. Strategie bepalen is fantastisch, maar het inrichten van effectieve campagnes is misschien nog wel leuker. En hier gebeuren vaak magische dingen ook.

Opschalen

Samen groeien we verder. Ik monitor de campagnes continu en houdt je wekelijks op de hoogte van de resultaten. En ik adviseer je maandelijks natuurlijk ook op strategisch vlak, zodat we samen nog verder groeien.
Selective Focus Photo Of Plant Spouts

social media adverteren kosten

Er is al een abonnement vanaf € 97 per maand voor het verzorgen van je Facebook adverteren strategie (inclusief Insta) voor lead generatie of lanceringen. Uiteraard is dit per situatie verschillend.

Het ligt er ook maar helemaal aan hoever je wilt gaan met je winstgevende Facebook adverteren strategie en hoeveel campagnes er nodig zijn. Waar je in elk geval zeker van kunt zijn is dat je zoveel mogelijk waar voor je geld krijgt. Het is geen abonnement op je inkomen.

Jouw besparing

Het is in elk geval vele malen goedkoper is dan een goede marketeer op je loonlijst zetten, per uur een prijzig marketingbureau of dure freelancer in te huren of zelf maar wat blijven aanklooien en zo uren verliezen en kostbare fouten maken.

Green Plant In Clear Glass Vase

Sluit je aan bij de ondernemers die écht iets in de wereld komen brengen.

Vraag nu je gratis strategiegesprek aan en ontdek hoe je jouw bedrijf ook naar het volgende niveau kunt brengen.

Selective Focus Photo Of Plant Spouts

Vrijheid begint vandaag

De meeste bewuste ondernemers starten hun bedrijf vanuit een diep verlangen om mensen te helpen, maar natuurlijk ook om een mooi inkomen te verdienen en de vrijheid te hebben om te doen wat ze willen, met wie ze willen, wanneer ze willen.

Jammer genoeg is wat de meesten alleen uiteindelijk overhouden een levensstijl die hun continue  werken ondersteunt, in plaats van omgekeerd, een business die de door hun gewenste levensstijl ondersteunt. Niet handig. En niet fijn!

Als je er voor kiest

Dit is het moment om de dingen om te draaien. Alles zit al in jou! Je hoeft alleen maar de keuze te maken voor jezelf. Je kunt zóveel meer mensen verder helpen. En zóveel meer bereiken met dezelfde hoeveelheid tijd en energie.

Laat je originele plan van het bedrijf van je dromen niet varen. Dit is jouw kantelpunt. Zet vandaag je eerste stap om je impact en je business te gaan optimaliseren met social media adverteren en zo de sprong te maken van waar je nu bent, naar een compleet andere realiteit.

Green Plant In Clear Glass Vase

vraag nu je gratis strategiegesprek aan

Klaar om te groeien? Ik wel! Laten we 1 op 1  de mogelijkheden bespreken om jouw bewuste business nog dit jaar te laten groeien.