...
0343-445638 info@erikarendonk.nl

Online marketing uitbesteden?

Ik help je aan meer leads, klanten en omzet

Je laat klanten liggen

De meeste mensen zeggen bij een mogelijke aankoop in eerste instantie altijd ‘nee’. Weet je waarom? Omdat ons van jongs af aan is geleerd om op onze hoede te zijn voor mensen die we niet kennen. En om nooit een snelle beslissing te nemen als het om kopen gaat.

Dus om nou van je website bezoekers te verwachten dat zij ingaan tegen die gewoonten en overtuigingen die al sinds de kindertijd zijn ingebakken is daarom tamelijk dwaas.

Dat is ook waarom je altijd eerst moet zorgen dat je zijn e-mailadres krijgt. Op deze manier kun je eerst een relatie opbouwen, gebaseerd op vertrouwen en waarde… om pas later die verkoop doen. Maar ook die leads zijn nog steeds geen klanten.

Om van je leads klanten te maken moet je hun reis door het koopproces helemaal optimaliseren, zodat de juiste boodschap, op het juiste moment bij de juiste persoon aankomt. Want er bestaat namelijk zoiets als een universeel koopproces, waar we allemaal doorheen als we iets kopen: Interesse, Verlangen en Actie.

Wat echt superkrachtig werkt, is wanneer je dit proces gebruikt om klanten te krijgen. Zodat elke potentiële klant vroeg of laat op een punt komt waarop hij je aanbod niet langer kan weerstaan.

Zin om samen met mij je bedrijf naar een hoger niveau te brengen?

Social media adverteren

Meer nieuwe leads (en betere misschien ook). Mensen die helemaal bij jou passen en bij dat wat jij te bieden hebt en die samen met jou een nieuwe stap willen gaan maken.

E-mail marketing

Om van je leads klanten te maken moet je hun reis door het koopproces helemaal optimaliseren, zodat de juiste boodschap, op het juiste moment bij de juiste persoon aankomt.

Succesvol lanceren

Je live en online trainingen en jaarprogramma’s echt lanceren en tegelijk Je impact en je business maximaliseren, waardoor je vrij wordt en je de sprong kunt maken naar een compleet ander bedrijf.

Transformeren

Je impact en business optimaliseren en zo de sprong te maken naar een compleet nieuwe en betere versie van je bedrijf

Waarom je online marketing uitbesteden?

Internet Marketing Alchemist staat voor de transformatie van jouw business. Van binnen naar buiten.

De meeste transformatie leiders werken veel te hard om hun klanten te bereiken en hun missie te leven. Ze spenderen ontelbare uren achter hun computer aan het creëren van inhoud, vele maanden van het jaar aan het reizen en leiden van evenementen, en nog meer tijd aan bedrijfsstrategie, marketing en verkoop.

Er is zijn strategieën die voorkomen dat je het zoveelste slachtoffer van een burn-out wordt. Ik help je met de 4-elementen groeistrategie om meer klanten aan te trekken, zonder jezelf op te branden, zodat je jaar na jaar kunt groeien en meer mensen kunt bereiken: Aantrekken, Betoveren, Verzilveren en Transformeren. 

Een strategie die jou ondersteunt in de sprong te maken vanwaar je nu bent, naar een compleet andere realiteit.

Erik heeft nog niet half door hoe goed hij eigenlijk is. Ik begon met helemaal niks en nu 3 jaar later heb ik meer dan 500 deelnemers in mijn online jaarprogramma.

Tetsiea Blijham - Crystal Visions

Wij waren ervan overtuigd geraakt dat facebook niet werkte voor onze doelgroep (directieleden en bedrijfsleiders). Tot we Erik leerden kennen! Een toffe vent, een echte expert, die met je meedenkt. Wil je jouw doelgroep bereiken via Facebook? Dan moet je bij Erik zijn.

Pascal de Veirman en Petra van Hoorde - Intentif.be

Erik is een geweldige aanwinst voor ons team, samen met hem doen we nu met veel plezier onze facebook marketing én met de gewenste resultaten!

Ralph de Groot - Web-Pepper.nl

Met Erik heb je iemand in huis die met je meedenkt als ondernemer. Hij is gespecialiseerd in marketing met hart en ziel voor onze markt. Hij doorgrond het spelletje en helpt je verder om gestaag jouw doelen te bereiken.

Hylke Bonnema - Academie voor Opstellingen

Erik heeft mij geholpen bij de online marketing van mijn event en heeft diverse advertentie-campagnes op Facebook voor mijn bedrijf gerund. Erik is betrokken, experimenteert volop en denkt mee met je bedrijf. Hij komt met veel voorstellen en ziet volop mogelijkheden. Hij is ontspannen en relaxed.

Ellen de Lange-Ros - Faxion.nl

Resultaat door doelgroep georiënteerde strategie

NIEUWE LEADS VINDEN

Advertenties worden superscherp getarget. We gaan die nieuwe leads vinden, die het meest op je beste klanten lijken, waardoor kosten per lead vele malen lager zijn.

online programma's

Denk eens aan al die vlieguren die je in al die jaren hebt gemaakt in je 1:1 coaching. Die skills zijn letterlijk goud waard, als je ze kunt verpakken in een online programma. 

Geoptimaliseerde mailfunnels

Via geoptimaliseerde mailfunnels, die verbinden en verkopen, maken we volledig geautomatiseerd klanten van je  leads, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Webinars & lanceringen

Ik help je met de lancering van je (hi-end) online trainingen, via consultancy en ondersteunende social media campagnes. Dit zorgt voor piekmomenten in je omzet.

universeel koopprocess

Via het 3 stappen systeem gaan we met de stroom van de menselijke natuur mee, in plaatst van er tegenin. Superkrachtig en veel fijner voor je klanten.

Constante optimalisatie

Als in een levend organisme wordt elk proces continu vernieuwd en verbeterd, voor een groter bereik en meer conversie. En tegelijkertijd wil je minder betalen dan nodig is.

Jaar ervaring in online marketing

Klanten 1:1 met hun marketing geholpen

Nieuwe leads voor klanten geworven

Online programma's voor klanten verkocht

Enkele klanten

Groen
Lighttribe
Personal Success Mentot 1
Mrbreath
Hylkebonnema
Openup
Fitbodymind
Familieopstellingen

Ik ben er voor zelfstandige professionals

N

die geloven in de impact die hun producten of diensten kunnen maken

N

met een product of dienst die schaalbaar is

N

die de waarde inzien van het uitbesteden van specialistisch werk

N

die in staat zijn om te investeren in hun bedrijf

Om er zeker van te zijn dat we een match zijn start ik elke samenwerking altijd met een gratis strategiegesprek. Omdat ik jou wil leren kennen en wat je precies doet en misschien wel het belangrijkste waarom je het doet. Omdat authentieke, inspirerende en integere marketing, die meetbaar bijdraagt aan meer klanten en een hogere opbrengst altijd komt vanuit de kern van jouw bedrijf en dat ben jij.
Selective Focus Photo Of Plant Spouts

Ervaring meetbare resultaten continuïteit

Er zijn al abonnementen vanaf € 97 per maand voor het verzorgen van je website en/of Facebook advertising strategie voor lead generatie, funnel-optimalisatie en lanceringen.

Helder en transparant. Uiteraard is dit per situatie verschillend. Je online marketing uitbesteden kosten zijn uiteindelijk aan hoe ver jij wilt gaan met je online marketing strategie en hoeveel campagnes er nodig zijn. Dat stemmen we samen af.

Jouw besparing

Waar je in elk geval vanuit kunt gaan is dat het vele malen goedkoper is dan een goede marketeer op je loonlijst zetten, per uur een prijzig online marketing bureau of dure freelancer inhuren of zelf maar wat blijven aanklooien en zo uren verliezen en kostbare fouten maken.

Green Plant In Clear Glass Vase

Start met een gratis strategiegesprek

Klaar om juist nu te groeien? Ik wel! Vraag je gratis strategiegesprek aan en we gaan samen de mogelijkheden bespreken om jouw business nog dit jaar te laten groeien.