...
0343-445638 info@erikarendonk.nl

mensen op je lijst zijn leuk, maar klanten zijn nog veel beter

breng je business naar een hoger niveau met een online marketing funnel die inspireert, verbindt en verkoopt

Je laat klanten liggen

De meeste mensen zeggen bij een mogelijke aankoop in eerste instantie altijd ‘nee’. Weet je waarom? Omdat ons van jongs af aan is geleerd om op onze hoede te zijn voor mensen die we niet kennen. En om nooit een snelle beslissing te nemen als het om kopen gaat.

Dat is ook waarom je altijd eerst moet zorgen dat je zijn of haar e-mailadres krijgt. Op deze manier kun je eerst een relatie opbouwen, gebaseerd op vertrouwen en waarde. Maar ook die leads zijn nog steeds geen klanten.

Om van een lead een klant te maken moet je hun innerlijke stappen door het koopproces helemaal optimaliseren, zodat de juiste boodschap, op het juiste moment bij hem of haar aankomt. Een soort Reis van de Held. Want er zijn namelijk universele stappen waar we allemaal doorheen als we iets kopen. Zin om samen met mij je bedrijf naar een hoger niveau te brengen?

Wat is jouw verhaal?

Om écht iets in de wereld te brengen als ondernemer moet je je verhaal vertellen.  Eerlijk, authentiek en zonder flauwekul. Want worden steeds slimmer, sceptischer en allergischer voor allerlei onzin. Ze willen integriteit, authenticiteit en transparantie

Je wilt dus niet zomaar een online marketing funnel in elkaar flansen. Je moet precies de juiste snaar raken, op het goede moment. Enter online marketing funnel optimalisatie. Maar wel oprecht natuurlijk.

Ik maak een zorgvuldig opgebouwde online marketing funnel, met copywriting die bewezen marketing principes combineert met moderne storytelling die verbindt en verkoopt.

En dat allemaal natuurlijk volledig geautomatiseerd, zodat jij je aandacht en liefde kunt geven aan dat waar je goed in bent en impact mee maakt als ondernemer.

Klinkt super, maar hoe kan je me met online marketing funnel daar dan precies mee helpen?

Prima vraag. In 3 stappen gaan we samen groeien.

j

schrijven

Om te beginnen is het belangrijk om héél duidelijk te hebben wie jouw specifieke publiek precies is. Welke specifieke probleem heeft hij of zij? Hoe staat hij of zij precies in de wereld? Maar ook wat wil jij als ondernemer uitdragen?

Bouwen

Ik ontwikkel en bouw je online marketing funnel. Op basis van jouw unieke verhaal en je missie ontwikkelen we een winnende strategie met teksten van topniveau, zodat jij een volledig geautomatiseerde proces hebt staan die voor klanten zorgt.

Groeien

Samen groeien we verder. Nadat jouw online marketing funnel staat en de eerste resultaten binnen zijn, doen we online marketing funnel optimalisatie en gaan we verder opschalen. Daarnaast denk ik ook strategisch mee, zodat jouw business ook blijft groeien.

Sluit je aan bij de ondernemers die écht iets in de wereld komen brengen.

Vraag nu je gratis strategiegesprek aan en ontdek hoe je met online marketing funnel optimalisatie jouw bedrijf ook naar het volgende niveau kunt brengen.