...
0343-445638 info@erikarendonk.nl

Online Marketing training

De 4-elementen groeistrategie voor de transformatie van jouw bewuste business 
Stel je voor. Je maakt een positieve impact in het leven van heel veel mensen.

Mensen die door jou en dat wat je hier te brengen hebt enorm worden geholpen, verder dan je alleen ooit zou kunnen doen.

En stel je dan voor dat je bedrijf groeit, terwijl jij alleen maar die dingen doet waar je van houdt, met wie je wilt, wanneer je wilt. Nou ja, in elk geval 90% van de tijd dan. 😉

En stel je dan eens voor dat je meer dan voldoende zou verdienen om je gedroomde levensstijl te leven, voor jezelf, je gezin en je financiële veiligheid in toekomst?

Hoe zou je je dan voelen? Met je droomleven, de groei van je bedrijf en het genereren van een mooi inkomen, maar natuurlijk ook met het maken van een positieve impact op zoveel mogelijk mensen.

Want ja, de meeste bewuste ondernemers starten hun bedrijf nu eenmaal vanuit een diep gevoeld verlangen om mensen te helpen. En ja, ook een meer dan mooi inkomen te verdienen en de vrijheid te hebben om te doen wat ze willen, met wie ze willen en wanneer ze dat willen.

Maar er is ook meer niet? Je bent nu eenmaal net een beetje anders bedraad dan de anderen… Jij bent hier echt om iets te komen brengen!

Als je  ooit hebt gedroomd dat dit je leven is, sta je nu op het punt te ontdekken hoe je dit kunt realiseren.

Ik ben Erik Arendonk en ik ben de bedenker van de 4-elementen groeistrategie voor coaches en trainers, die klaar zijn om hun inspiratie, inkomen en impact in de wereld te optimaliseren.

Maar dat gaat natuurlijk niet alleen over geld.

Je wilt echt een grote positieve impact maken op het leven van zoveel mogelijk mensen.

Erikprofiel2
1314Ef00 Eda9 48F5 B86E 54Be23Ec91E1
Dit kan je leven zijn

En misschien is het niet eens zo ver weg, want het pad van waar je nu bent, naar waar je wilt zijn is korter dan je denkt.

In het slechtste geval ben je er nog 4 stappen van verwijderd…

Stappen die je snel en makkelijk kunt leren in een online marketing cursus voor beginners. Een online marketing training voor coaches of een online marketing training ZZP. Een soort spoedcursus online marketing opleiding mbo of online marketing opleiding hbo.

Want er zijn maar 4 strategieën die alle verschil van de wereld gaan maken, voor jou en voor je bedrijf.

En je bent hier nu precies op het goede moment op de goede plek om ze samen met mij te gaan implementeren. Om jou te brengen naar waar je wilt zijn en de wereld je nodig heeft ook.

Het pad van waar je nu bent, naar waar je wilt zijn is korter dan je denkt.

Training online marketing – de 4-elementen groeistrategie voor de transformatie van jouw bewuste business

Aantrekken

Betoveren

Verzilveren

.

Transformeren

Magisch Marketing Manifest

AI Marketing Alchemie voor Intuïtieve Ondernemers

1000+ chat-gpt prompts voor trainers, sprekers en coaches om met integere marketing hun bedrijf te laten groeien.

Wil je jezelf ontwikkelen van een ChatGPT-beginner tot een meester en niet achterblijven bij de AI-revolutie? Dan is dit product iets voor jou!

ChatGPT een revolutionaire tool die inzet en testen vereist om de transformerende resultaten te behalen die het kan bieden. Dit hoeft echter niet eeuwig te duren. Gebruik deze tips, tricks en strategieën om je leercurve met ChatGPT echt te versnellen.  Ontdek de kracht van AI Alchemie voor Intuïtieve Ondernemers nu voor slechts 27 euro (normaal 97) biedt ChatGPT jou een krachtig platform om uw bedrijf te laten groeien.

Met 99+ taken voor al je marketingbehoeften, 1.000+ niet-zo-voor-de-hand-liggende prompts en voorbeelden, en handige trucs om te kopiëren en plakken, kun je je productiviteit verhogen en je bedrijf laten groeien met behulp van ChatGPT. Of je nu ideeën wilt genereren voor nieuwe producten of diensten, je marketingstrategieën wilt verbeteren, of betere klantenservice wilt bieden, deze tool kan je daarbij helpen.

Maak gebruik van de niet-voor-de-hand-liggende prompts om creativiteit te stimuleren en nieuwe invalshoeken te verkennen. En met de handige trucs voor kopiëren en plakken kun je snel en efficiënt werken. Blijf niet achter bij de AI-revolutie – word een ChatGPT-meester en verhoog elke dag je productiviteit met dit krachtige hulpmiddel.

 
 
 

Alchemie van Aantrekken

Vul je live en online events met gemak

De belangrijkste reden waarom veel workshops, retraites en jaartrainingen niet goed lopen, komt uiteindelijk neer op één ding, lage website-bezoekersaantallen. De meeste bewuste ondernemers  zijn enorm gepassioneerd en bekwaam in wat ze doen, maar ze weten niet zo goed hoe ze hun events en opleidingen moeten vullen. 

In de online marketing training de Alchemie van Aantrekken leer je de beste, meest kosteneffectieve, meest ethische manieren om je live en virtuele events te vullen, met voor jou perfecte klanten, elke keer weer. 

Je ontdekt hoe je het beste kunt vertellen wat je precies doet, voor wie je dat doet en waarom je dat doet. En ik help je in deze online marketing training met het creëren van je eigen gratis weggever, waarmee je 24/7 van onbekenden nieuwe leads kunt maken.

Kieran Murphy Guhwhcdonou Unsplash
Magisch Marketing Manifest

 Alchemie van Betoveren

Creëer een systeem voor automatische klanteninschrijving

De meeste ondernemers met een missie werken veel te hard om hun klanten te bereiken en hun missie te leven. Ze spenderen ontelbare uren achter hun laptop aan het creëren van inhoud. Vele maanden van het jaar aan het reizen en leiden van evenementen. En nog meer tijd aan bedrijfsstrategie, marketing en verkoop. 

Er is een strategie om te voorkomen dat je het zoveelste slachtoffer van burn-out wordt. Het heet automatische klanteninschrijving. Dit is waar de online marketing training Alchemie van Betoveren over gaat.

Want als je een bedrijf wilt opbouwen dat consequent groeit, elk jaar meer inkomen genereert en meer mensen bereikt, zonder jou op te branden, dan moet je gewoon leren om virtueel klanten aan te trekken. Ik begeleid je daarom in deze online training bij het creëren van je eigen mail-funnel, zodat je van je leads echte klanten kunt maken, klanten die helemaal bij jou passen.

Alchemie van Verzilveren

Creëer Onweerstaanbare en Levensveranderende Aanbiedingen

Het maakt allemaal niks uit of je nou een geweldig programma hebt gemaakt, je mail-funnel hebt gevuld en een grote e-maillijst hebt gecreëerd. Als je niet weet hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt, dat het makkelijk maakt voor je potentiële klanten om “ja” te zeggen tegen je product, programma of dienst, dan zul je gewoon niet lang in business blijven.

De meeste workshop, retraite- en seminar-leiders hebben een hekel aan verkopen en daar hebben ze natuurlijk ook prima redenen voor. We hebben allemaal wel eens slijmerige verkoopervaringen gehad. Of zijn op een onbeleefde manier opgedrongen door sneaky telemarketeers of overijverige winkelbedienden. Maar je kun leren verkopen op een manier die gewoon helemaal goed voelt, voor jou en voor je klanten. 

In de online marketing training Alchemie van Verzilveren leer je de bewezen methode voor het creëren  van op educatie gebaseerde aanbiedingen, die waarde bieden aan je klanten en tegelijkertijd de aankoop van je product, programma of dienst moeiteloos positioneren. Je zult daarom in deze online marketing training beginnen met het maken van aanbiedingen die jou (en je publiek) een goed gevoel geven, terwijl je verkoopt. En die ook veel betere financiële resultaten opleveren. Want als het goed wordt gedaan is verkopen uiteindelijk ook gewoon dienstverlening, die je klanten helpt om een stap te zetten. 

Josh Appel Netpasr Bmq Unsplash
Suzanne D Williams Vmkbfr6R Jg Unsplash

Alchemie van Transformeren

optimaliseer je impact, inspiratie en je inkomen

De meeste workshopgevers, retraite begeleiders en cursusleiders starten  hun bedrijf om de mensheid te dienen. Zij handelen vanuit een diep verlangen om mensen te helpen, maar ook een mooi  inkomen te verdienen en de vrijheid te hebben om te doen wat ze willen, met wie ze willen, wanneer ze willen. Vrijheid!

Jammer genoeg is wat de meesten uiteindelijk overhouden een levensstijl die hun constante werken ondersteunt, in plaats van omgekeerd een business die de door hun gewenste levensstijl ondersteunt. Niet handig. 

In de online marketing training Alchemie van Transformeren gaat over de groei van je bedrijf, het genereren van inkomsten en nog belangrijker het maken van een positieve impact in het leven van zoveel mogelijk mensen. Zo maak je met deze online marketing training uiteindelijk de sprong van waar je nu bent naar een compleet andere werkelijkheid.