...
0343-445638 info@erikarendonk.nl

je bedrijf optimaliseren en zo de sprong maken naar een compleet nieuwe realiteit

jaar na jaar je bedrijf laten groeien en zo je business transformeren naar een compleet ander level

Je bedrijf te laten groeien is gevaarlijk

De meeste trainers, coaches, sprekers en andere experts starten hun bedrijf om de mensheid te dienen. Zij handelen vanuit een diep verlangen om mensen te helpen, maar ook een mooi  inkomen te verdienen en de vrijheid te hebben om te doen wat ze willen, met wie ze willen, wanneer ze willen. Vrijheid!

Jammer genoeg is wat de meesten uiteindelijk overhouden een levensstijl die hun constante werken ondersteunt, in plaats van omgekeerd een business die de door hun gewenste levensstijl ondersteunt. Niet handig. En vooral niet fijn ook. 

Maar het kan ook anders.

Stel je voor je kunt je organisatie laten groeien, terwijl jij alleen maar die dingen doet waar je van houdt, met wie je wilt, wanneer je wilt. Nou ja, in elk geval 90% van de tijd dan. ;-)

Niet meer elke dag bezorgd opstaan van ‘help mijn bedrijf loopt niet, help mijn bedrijf groeit niet of hoe moet ik nou mijn online bedrijf laten groeien of de groei bedrijf managen?

Hoe zou je je dan voelen? Met je droomleven, de groei van je bedrijf en het genereren van een mooi inkomen, maar natuurlijk ook met het maken van een positieve impact op zoveel mogelijk mensen. Niet meer elke dag zorgen over hoe  kan ik mijn omzet laten groeien.

Maar er is ook meer niet? Je bent nu eenmaal net een beetje anders bedraad dan de anderen… Jij wilt je bedrijf laten groeien omdat je hier echt bent om iets te komen brengen!

Van droom naar realiteit

En misschien is het niet eens zo ver weg, want het pad van waar je nu bent, naar waar je wilt zijn is korter dan je denkt.

In het slechtste geval ben je er nog 5 stappen van verwijderd…

Om je bedrijf of eenmanszaak laten groeien heb je maar 5 strategieën nodig. die alle verschil van de wereld gaan maken, voor jou en voor je bedrijf.

En je bent hier nu precies op het goede moment op de goede plek om ze samen met mij te gaan implementeren. Om jou te brengen naar waar je wilt zijn en de wereld je nodig heeft ook.

Klinkt super, maar hoe ga je me dan precies helpen met m’n bedrijf laten groeien?

Goede vraag. In 5 stappen gaan we samen verder dan je ooit eerder bent geweest. ;-)

bedrijfs organogram

Alleen met een topteam kun je je dromen realiseren. We creëren een solide basis, om daar waar je business heengaat te ondersteunen, niet waar die momenteel is.

programma paden

De sleutel is om programmapaden te ontwikkelen die de lifetime-value van de deelnemers in je programma’s maximaliseren.

Bewuste cultuur

Duidelijkheid over je missie is 

Sluit je aan bij de ondernemers die écht iets in de wereld komen brengen

Vraag nu je gratis strategiegesprek aan en ontdek hoe je jouw bedrijf ook naar het volgende niveau kunt brengen.