...
0343-445638 info@erikarendonk.nl

Je kunt ook groeien en bloeien, zonder je integriteit te verliezen

Als online marketing specialist help ik trainers, coaches en andere ondernemers met een missie hun bedrijf te laten groeien, zonder hun ziel te verkopen

Nu is de beste tijd voor live events

Je hoort wel eens gaat dat live events niet meer werken. Dat door alle online-mogelijkheden die er zijn, mensen niet meer geïnteresseerd zijn om ze bij te wonen. Live events waardoor mensen zich afgemat, sceptisch en terughoudend gaan voelen, die werken inderdaad niet meer. Maar het soort live events waar ik als online marketing specialist mensen mee help om te vullen zijn springlevend. Dit zijn workshops, retreats,  seminars en opleidingen geleid door ondernemers met een missie, experts in hun vakgebied, die genoeg geven om smal en diep te gaan, om een doorbraak te realiseren bij hun deelnemers. 

Als je momenteel live events leidt, ben je in mijn ogen een echte held of heldin, die naar buiten treedt en positief bijdraagt aan deze wereld, op een van de meest impactvolle manieren, op een van de meest belangrijke momenten in de geschiedenis. Want we leven momenteel in onzekere tijden. Politiek, economisch, sociaal, ecologisch, en voor veel mensen persoonlijk. Dingen zijn in beweging, veranderen snel en er zijn tegenslagen in overvloed.

Van oudsher is er één ding dat mensen doen in onzekere tijden. Verzamelen! We groeien en voelen ons veilig als we verbonden zijn. We zijn sociale dieren. Dat is waarom, terwijl andere bedrijven het moeilijk hebben tijdens de recente economische neergang, veel workshop en live event businesses groeien. En blijft dat blijven doen. In wankele tijden als deze, wordt gemeenschap steeds belangrijker voor steeds meer mensen. We willen verbinden, we willen samenkomen en we willen uitreiken.

Waarom een online marketing specialist?

Als online marketing specialist help ik trainers, coaches en andere ondernemers met een missie om hun workshops, retreats, seminars en opleidingen te vullen, met online marketing die goed voelt.  De belangrijkste 3 pijlers hierbij zijn nieuwe leads (en betere misschien ook), nieuwe klanten die bij jou passen en het lanceren van hi-end offline (en online) programma’s.

In mijn tijd in het marketingteam van Open Circles Academy heb ik van binnenuit gezien wat er voor nodig is om een groot live event, als de Business Bootcamp, keer op keer succesvol te vullen en volgde ik daar toen daar ook alle offline en online marketingtrainingen. Vanaf 2015 ben ik zelfstandig gegaan en kreeg ik bij enkele grote klanten de verantwoordelijkheid voor het opzetten en optimaliseren van hun online marketing campagnes. Zo kreeg ik alle ruimte om me hier volledig in te specialiseren. Ik las de belangrijkste boeken en volgde de beste online trainingen van de belangrijkste Amerikaanse top-marketeers en ontdekte zo met vallen en opstaan alle geheimen van online internet marketing.

Door samen te werken met een online markeer en online marketing specialist kun jij je tijd vooral blijven besteden aan dat waar jij goed in bent en blij van wordt. En kunnen we samen je business laten groeien, zodat jij echt jouw levensmissie kunt leven en het verschil kunt maken voor je klanten.

Online marketing diensten

Leads

Meer nieuwe leads, mensen die echt bij jou passen en die samen met jou een nieuwe stap willen gaan  maken.

Klanten

Maak klanten van je leads via geoptimaliseerde mailfunnels die verbinden en verkopen.

Lanceringen

Piekmomenten in je omzet door je live en online trainingen en jaarprogramma’s echt te lanceren, waardoor je vrij wordt.

Transformeren

Je impact en business optimaliseren en zo de sprong te maken naar een compleet nieuwe realiteit.

Start met een gratis strategiegesprek

Als online marketing specialist word ik al enthousiast en voel ik me al geïnspireerd. Ik kan niet wachten om jou te helpen om juist nu je bewuste business te laten groeien. Plan nu je gratis strategiegesprek in, zodat ik kan beginnen je te helpen om online te groeien.

Erik heeft nog niet half door hoe goed hij eigenlijk is. Ik begon met helemaal niks en nu 3 jaar later heb ik meer dan 500 deelnemers in mijn online jaarprogramma.

Tetsiea Blijham - Crystal Visions

Met Erik heb je iemand in huis die met je meedenkt als ondernemer. Hij is gespecialiseerd in marketing met hart en ziel voor onze markt. Hij doorgrond het spelletje en helpt je verder om gestaag jouw doelen te bereiken.

Hylke Bonnema - Academie voor Opstellingen

Erik is een geweldige aanwinst voor ons team, samen met hem doen we nu met veel plezier onze facebook marketing én met de gewenste resultaten!

Ralph de Groot - Web-Pepper.nl

Erik heeft mij geholpen bij de online marketing van mijn event en heeft diverse advertentie-campagnes op Facebook voor mijn bedrijf gerund. Erik is betrokken, experimenteert volop en denkt mee met je bedrijf. Hij komt met veel voorstellen en ziet volop mogelijkheden. Hij is ontspannen en relaxed.

Ellen de Lange-Ros - Faxion.nl

Wij waren ervan overtuigd geraakt dat facebook niet werkte voor onze doelgroep (directieleden en bedrijfsleiders). Tot we Erik leerden kennen! Een toffe vent, een echte expert, die met je meedenkt. Wil je jouw doelgroep bereiken via Facebook? Dan moet je bij Erik zijn.

Pascal de Veirman en Petra van Hoorde - Intentif.be