...
0343-445638 info@erikarendonk.nl

Vul je je live events met gemak

Ontdek hoe je met de wet van aantrekkingskracht moeiteloos je workshop, cursus, training of opleiding uitverkoopt

Intieme Marketing

De meeste bewuste ondernemers  zijn gepassioneerd en bekwaam in wat ze doen, maar hun workshop vullen,  retreat, cursus of opleiding  blijkt vaak toch  best lastig. 

De Alchemie van Aantrekking  gaat over het ontwikkelen van de vaardigheden die het jou mogelijk maken om je ideale klanten naar je live of virtuele events aan te trekken. Dit gaat over het leren maken van overtuigende koppen, prikkelende titels, perfect promotiemateriaal dat de aandacht trekt van precies die mensen waarvoor je in de wieg bent gelegd.

Zonder te leren hoe je je publiek als het ware kunt magnetiseren, zal geen van je andere marketingactiviteiten iets uitmaken. Je moet gewoon met deze beginnen.

De sleutel tot effectieve marketing is om je boodschap zo op te stellen dat mensen ‘zelf kiezen’. Je potentiële klanten zien je boodschap en zeggen: “Ja, dit is precies iets voor mij! Ik heb op deze informatie gewacht”. De enige manier om een potentiële klant op deze manier zichzelf te laten selecteren, is ervoor te zorgen dat je marketingboodschap intiem van aard is. De boodschap moet de persoon op een manier raken die hem of haar het gevoel geeft gezien, begrepen en speciaal te zijn.

Wet van aantrekkingskracht

Aantrekken gaat over het leren om zo kosteneffectief mogelijk je ideale klanten als het ware naar je toe te trekken. Naar je bedrijf en in de eerste plaats naar je workshop vullen, of je retreat, cursus of opleiding. Dit betekent dat je de psychologie moet kennen achter wat je perfecte klant zal motiveren om jou te zoeken en vinden, en zich in te schrijven voor je event.

Maar je kunt de psychologie van je cliënt niet kennen, als je niet precies weet wie je helpt en waarom je hen helpt. Wanneer je de tijd en energie investeert om te leren hoe je mensen naar je toe kunt trekken, stap je uit de wereld van ik-probeer-maar-wat-marketing om je programma’s te vullen.

Cruciaal is op educatie gebaseerde marketing. Marketing die waarde geeft (in de vorm van opleiding) voordat de potentiële klant jou ook maar één cent geeft. Educatie gebaseerde marketing is de enige vorm van marketing die tegenwoordig nog goed werkt, en het is de enige vorm van marketing waar een bewuste, zichzelf respecterende, op het hart gecentreerde bedrijfseigenaar achter kan staan.

Wil je mijn bewezen formule voor workshop vullen 1 op 1 overnemen?

Na 12 jaar online marketing voor bewuste ondernemers kan ik je precies vertellen wat er online goed werkt, hoe het werkt en waarom het werkt. 

ontdek mijn bewezen  formule voor het vullen van je live events

In dit programma ontvang je mijn eenvoudige 5-stappen systeem voor het maken van op onderwijs gebaseerde marketing die jouw ideale klanten aantrekt naar  je workshop, retreat, cursussen of opleiding.

N

Specifieke doelgroep

Het geheim om je specifieke publiek aan te rekken door precies de goed taal te gebruiken, waardoor ze zich gezien voelen, en nieuwsgierig naar je event.
N

Specifieke probleem

Hoe je educatiemarketing structureert rond het ‘specifieke probleem’ waarmee bijna al je ideale klanten geconfronteerd worden.
N

Prikkelende titels

Hoe je goede koppen en verleidelijke titels maakt, nu en voor altijd. Niet meer gissen of je afvragen of je koppen wel zullen werken.
N

Strategische keuze

Welk product, programma of dienst je strategisch gezien als eerste zou moeten positioneren met je op onderwijs gebaseerde marketing.
N

Distribueer je marketing

De beste manieren om je op onderwijs gebaseerde marketingmateriaal te verspreiden, zodat je klanten kunt aantrekken, altijd en in elke economie.

Online training

De Alchemie van Aantrekking

In de Alchemie van Aantrekking leer je de beste en meest ethische manieren om je live en virtuele events te vullen, met voor jou perfecte klanten, elke keer weer. ​

Onlinecoursemockup Audiopodcast V3 1