...
0343-445638 info@erikarendonk.nl
Wat is
< Alle onderwerpen

De onbetaalde vermeldingen in een resultatenpagina van een zoekmachine die werden afgeleid op basis van de relevantie van hun inhoud voor de zoekopdracht op trefwoord, in vergelijking met alle andere geïndexeerde inhoud op het web.

U zult vaak zoekverkeer opgesplitst zien in organisch en betaald. Iedereen die probeert om zoekverkeer voor hun bedrijf te verhogen moet het verschil tussen deze begrijpen: waar elke set van resultaten zich bevinden, de filosofie achter hoe de rangschikking voor elk van hen wordt berekend, enz.

Problemen ontstaan wanneer mensen uit het bedrijfsleven, met name kleine ondernemers, kopen vage zoekmachine marketing diensten. Een verkoper zou kunnen zeggen, “krijg de # 1 vermelding in zoekmachines X, Y en Z” en een niet-geavanceerde koper misschien niet op zoek naar verduidelijking. Als de verkoper gewoon betaald verkeer koopt, mist de koper alle voordelen die organisch verkeer met zich meebrengt, zoals toegang tot zoekers die niet op advertenties klikken en kosten die niet stijgen met elke nieuwe bezoeker.

Met de introductie van functies zoals Google OneBox & Universal Search, zijn de organische zoekresultaten niet meer zo eenvoudig als tien geordende tekst lijsten. Nu bevat de vrije kant dingen zoals video’s, afbeeldingen en product listings, waardoor site-eigenaren meerdere mogelijkheden hebben om meer “organische” exposure te krijgen.

Inhoud