...
0343-445638 info@erikarendonk.nl
Wat is
< Alle onderwerpen

In dit artikel beschrijven we hoe je een Meta-pixel maakt en hoe je Meta-pixel installeren op je website moet. Meer informatie over de pixel voordat je aan de slag gaat, vind je in voordelen van het installeren van een Meta-pixel.

Als je al een Meta-pixel hebt gemaakt en je pixelbasiscode wilt weten, ga je verder met deel 2, De Meta-pixel toevoegen aan je website. Volg de instructies om handmatig pixelcode aan je website toe te voegen.

Voordat je aan de slag gaat

 • Je moet een website hebben voor je bedrijf.
 • Je moet de code van je website kunnen bijwerken.

1. Een Meta-pixel instellen

 1. Ga naar Gebeurtenisbeheer.
 2. Klik op 95556789 533797817286101 149898554813448192 N.png? Nc Cat=111&Amp;Ccb=1 7&Amp; Nc Sid=6825C5&Amp; Nc Ohc=Nluor395Sd8Ax Rnmyk&Amp; Nc Ht=Scontent Ams2 1Gegevensbronnen koppelen en selecteer Web.
 3. Selecteer Meta-pixel en klik op Koppelen.
 4. Voeg je pixelnaam toe.
 5. Voer je website-URL in om eenvoudige configuratieopties te bekijken.
 6. Klik op Doorgaan.

2. De Meta-pixel op je website installeren

Zodra je je Meta-pixel hebt gemaakt, kun je de pixelcode toevoegen op je website. Voor instructies over hoe je dit doet, kies je je instellingsoptie:

 • Pixelcode handmatig toevoegen aan website
 • Een partnerintegratie gebruiken
 • E-mailinstructies

Gebeurtenissen instellen

Nadat je de Meta-pixelbasiscode aan je website hebt toegevoegd, kun je gebeurtenissen instellen om de acties te meten die je belangrijk vindt, zoals het doen van aankopen. Je kunt dit doen door de code handmatig te installeren of door de tool voor gebeurtenisconfiguratie op basis van aanwijzen en klikken te gebruiken. Controleer vervolgens of je Meta-pixel op de juiste manier werkt.

Je kunt nu één pixel gebruiken voor je hele website, waaronder meerdere pagina’s van je website.

Als je de Meta-pixel gebruikt om gebeurtenissen met Meta te delen, raden we aan ook de Conversions API te gebruiken. De Conversions API werkt samen met je Meta-pixel om de prestaties en meting van je Meta-advertentiecampagnes te verbeteren. Meer informatie over de Conversions API.

Inhoud