...
0343-445638 info@erikarendonk.nl

Er is een hele wereld daarbuiten

De 3 cruciale stappen om met facebook adverteren uitbesteden winstgevend van onbekenden leads te maken

Hoe werkt adverteren op Facebook?

Hoe werkt het? Aantrekken met facebook adverteren uitbesteden (en Insta) gaat echt over het genereren van interesse in je product, programma of dienst. Dit doe je door je boodschap naar zoveel mogelijk van je ideale klanten te sturen, als je kunt, op een manier die hun interesse wekt.

Cruciaal hierbij is op educatie gebaseerde marketing. Marketing die waarde geeft (in de vorm van opleiding) voordat je potentiële klant jou ook maar één cent geeft.

Educatie gebaseerde marketing de enige vorm van marketing die tegenwoordig nog goed werkt en het is de enige vorm van marketing waar een bewuste, zichzelf respecterende, op het hart gecentreerde bedrijfseigenaar achter kan staan.

Maak van een onbekende een lead met facebook adverteren uitbesteden

Marketing gaat dus over het leren om je ideale klanten als het ware naar je toe te trekken. Je moet daarom de psychologie kennen achter wat je specifieke publiek gaat motiveren om jou te zoeken, vinden, en zich in te schrijven voor je event.

Maar je kunt de psychologie van je cliënt niet kennen, als je niet precies weet wie je helpt en waarom je hen helpt. De sleutel tot effectieve marketing met social media adverteren is om je boodschap zo op te stellen dat mensen ‘zelf kiezen’. Je potentiële klanten zien je boodschap en kiezen vervolgens zichzelf als geïnteresseerde. Ze zien je bericht en denken: “Wauw, dit is echt iets voor mij. Hier zat ik precies op te wachten!”

De doelgroep bepalen, de juiste woorden kiezen die jouw ideale klant aanspreken, de advertentie instellen en het budget bepalen. Facebook adverteren uitbesteden om geld te verliezen is ontzettend makkelijk, maar een advertentie zo laten draaien die jou ook echt wat oplevert vereist kennis en ervaring. Veel ervaring! Hoe fijn is het dan niet als jij je social media adverteren kan uitbesteden aan iemand die hier expert in is?

hoe werkt het

Het uitbesteden van facebook adverteren is in elk geval vele malen goedkoper is dan een goede marketeer op je loonlijst zetten, per uur een prijzig marketingbureau of dure freelancer in te huren of zelf, maar wat blijven aanklooien en zo uren verliezen en kostbare fouten maken.

Green Plant In Clear Glass Vase
Selective Focus Photo Of Plant Spouts

facebook ads uitbesteden kosten

Wat kost adverteren op Facebook? Er is al een abonnement vanaf € 97 per maand voor het verzorgen van Facebook adverteren uitbesteden (inclusief Insta) voor lead generatie of lanceringen. Uiteraard is dit per situatie verschillend. 

Het ligt er ook maar helemaal aan hoever je wilt gaan met het winstgevende Facebook adverteren uitbesteden en hoeveel campagnes er nodig zijn. Wil je 1 facebook campagne uitbesteden of zijn er misschien meer? Waar je in elk geval zeker van kunt zijn is dat je zoveel mogelijk waar voor je geld krijgt. Het is geen abonnement op je inkomen.

super, maar hoe ga je me dan precies met facebook adverteren uitbesteden helpen?

Prima vraag. In 3 stappen gaan we samen groeien.

Strategie

Samen ontwikkelen we een winnende strategie voor facebook adverteren uitbesteden. Met als vertrekpunt natuurlijk je klanten. En jouw verhaal, missie en waar je naartoe wilt. Samen bepalen we de strategie die je naar het eindpunt gaat brengen en voorbij.

Implementatie

Ik bouw jouw socialmedia campagnes. Leuker dan dit wordt het niet. Strategie bepalen is fantastisch, maar het inrichten van effectieve campagnes is misschien nog wel leuker. En hier gebeuren vaak magische dingen ook.

Opschalen

Samen groeien we verder. Ik monitor de campagnes continu en houdt je wekelijks op de hoogte van de resultaten. En ik adviseer je maandelijks natuurlijk ook op strategisch vlak, zodat we samen nog verder groeien.

hoe werkt adverteren op facebook?

Als ondernemer verzuip je zelf al snel in alle mogelijkheden in online marketing. Daarom staat bij mij één ding centraal. Je wordt geen klant, maar partner. Want zaken doen is nu eenmaal persoonlijk.

Wanneer je besluit dat we samen gaan groeien, neem je geen dienst af, maar starten we onze relatie voor de lange termijn

Door met me te gaan samenwerken kun jij je tijd vooral blijven besteden aan datgene waar jij goed in bent en energie van krijgt. Zo kunnen we samen jouw bedrijf laten groeien en kun jij echt het verschil maken voor je klanten.

Erik 4071