...
0343-445638 info@erikarendonk.nl
Wat is
< Alle onderwerpen

Hoe maak ik een Instagram advertentie? Er zijn een aantal stappen die je moet volgen om een Instagram advertentie te maken:

  1. Maak een Facebook-bedrijfspagina aan: Als je nog geen Facebook-bedrijfspagina hebt, moet je eerst een aanmaken voordat je een Instagram-advertentie kunt maken.
  2. Open de Facebook Ads Manager: Ga naar de Facebook Ads Manager en selecteer “Instagram” als het platform waarop je de advertentie wilt plaatsen.
  3. Maak een nieuwe campagne aan: Selecteer “Nieuwe campagne” en kies het doel voor je campagne, zoals verkeer naar een website of conversies.
  4. Maak een advertentie-instellingen: Voer de details van je campagne in, zoals de naam, begindatum en einddatum, en kies je doelgroep.
  5. Maak een advertentie-creatie: Maak een foto of video voor je advertentie, voeg tekst toe en kies een call-to-action knop.
  6. Kies je budget en planningsopties: Voer je budget in en kies hoe vaak je advertentie moet worden weergegeven.
  7. Plaats de advertentie: Plaats de advertentie en volg de prestaties ervan door middel van de Facebook Ads Manager.

Het is belangrijk om te onthouden dat Instagram-advertenties voldoen aan dezelfde richtlijnen als Facebook-advertenties, dus je moet ervoor zorgen dat de inhoud van je advertentie relevant is, waardevol is voor de doelgroep, en voldoet aan de richtlijnen van Instagram voor commerciële inhoud.

Inhoud