...
0343-445638 info@erikarendonk.nl

Spiraal inkomstenmodel

door | aug 10, 2022 | Online groeien | 0 Reacties

Spirale Opbrengsten is een precieze manier om je programmapad te organiseren, in dit geval de opeenvolging van je workshops of evenementen, om op lange termijn een optimale cash- en klantenstroom naar je bedrijf te creëren.

Een Spiraal Inkomstenmodel is een gespecialiseerde, logische manier om je aanbod zo te rangschikken dat je de maximale hoeveelheid inkomsten verdient, voor de minste inspanning, en de meeste integriteit.

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord of ervaren dat het veel meer energie kost om een gloednieuwe klant in te schrijven, dan om een huidige klant iets anders aan te bieden. Een SPIRALE OPBRENGSTEN MODEL maakt gebruik van dit feit op een zeer reële manier. Het is de theorie achter hoe je wat je je specifieke publiek aanbiedt STRATEGISCH kunt ORDENEN om je zakelijk succes in de loop van de tijd te optimaliseren.

Erik Arendonk

Internet Marketing Alchemist

Helpt trainers, coaches en andere ondernemers met een missie hun bedrijf te laten groeien met marketing die goed voelt. De 3 belangrijkste pijlers hierbij zijn: (1) nieuwe leads met social media adverteren, (2) nieuwe klanten die helemaal bij jou passen met e-mailmarketing en online mailfunnels en (3) het lanceren van online en live workshops, trainingen en opleidingen.