...
0343-445638 info@erikarendonk.nl

Spiraal inkomstenmodel

10 aug 2022 | Online groeien

Spirale Opbrengsten is een precieze manier om je programmapad te organiseren, in dit geval de opeenvolging van je workshops of evenementen, om op lange termijn een optimale cash- en klantenstroom naar je bedrijf te creëren.

Een Spiraal Inkomstenmodel is een gespecialiseerde, logische manier om je aanbod zo te rangschikken dat je de maximale hoeveelheid inkomsten verdient, voor de minste inspanning, en de meeste integriteit.

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord of ervaren dat het veel meer energie kost om een gloednieuwe klant in te schrijven, dan om een huidige klant iets anders aan te bieden. Een SPIRALE OPBRENGSTEN MODEL maakt gebruik van dit feit op een zeer reële manier. Het is de theorie achter hoe je wat je je specifieke publiek aanbiedt STRATEGISCH kunt ORDENEN om je zakelijk succes in de loop van de tijd te optimaliseren.

Heb je deze blogs al gelezen?

Op de site van Internet Marketing Alchemist vind je superrelevante blogs rondom thema’s als: nieuwe leads genereren, hoe je meer klanten kunt krijgen, de marketing van je live event of online event, de psychologie van online verkopen en hoe je online groeien met je bedrijf het beste kunt doen.

Heb je deze blogs al gelezen?

Online marketing uitbesteden

Internet Marketing Alchemist helpt trainers, coaches en andere ondernemers met een missie hun bedrijf te laten groeien, door hun online marketing uit te besteden. Of je nu nieuwe leads wilt genereren met social media adverteren, meer klanten wilt binnenhalen door je online marketing funnel te optimaliseren, hulp bij de lancering van je online of offline workshop of opleiding  of je bedrijf wilt laten groeien door het van binnen en naar buiten toe helemaal te optimaliseren. 

Door met mij als online marketeer te gaan samenwerken kun jij je tijd vooral blijven besteden aan datgene waar jij goed in bent en energie van krijgt. Zo kunnen we samen jouw bedrijf laten groeien en kun jij echt het verschil maken voor je klanten.

Erik Arendonk

Internet Marketing Alchemist

Helpt trainers, coaches en andere ondernemers met een missie hun bedrijf te laten groeien met marketing die goed voelt. De 3 belangrijkste pijlers hierbij zijn: (1) nieuwe leads met social media adverteren, (2) nieuwe klanten die helemaal bij jou passen met e-mailmarketing en online mailfunnels en (3) het lanceren van online en live workshops, trainingen en opleidingen.